Aktuellt

Ramavtal Sandviken Energi AB

MCK Energiteknik AB har varit med och svarat på Sandviken Energi AB ramavtalsupphandling avseende "Tekniska konsulter - Elnät" och ”Tekniska konsulter – Kraft & Värme”.

Vi är mycket glada och stolta att kunna konstatera att vi är ett av företagen som Sandvikens Energi AB har valt ut som en av deras ramavtalsleverantörer avseende "Tekniska konsulter - Elnät" och ”Tekniska konsulter – Kraft & Värme”.

Ramavtalen är undertecknat och gäller från 15 februari 2017 och två år framåt.

Martin Claesson

Publicerad: 2017-05-15 13:22:43

MCK Energiteknik medverkar på BKW (Bergs, Kemi och Energi & Miljö) arbetsmarknadsdag hos KTH

MCK Energiteknik har valt att medverka på BKW (Bergs, Kemi,och Energi & Miljö) arbetsmarknadsdag hos KTH.

Vi tycker det är viktigt att vara med och skapa framtidens ingenjörer/civilingenjörer, detta är vår branschs framtida tillväxt.

Syftet med BKW är att vara en plattform för givande relationer mellan sektionernas studenter och arbetsmarknaden.

BKW är ett utmärkt tillfälle för oss som företag att synas och skapa en personlig kontakt med studenterna på medlemssektionerna.Bilagor; Bilder (pdf)

Publicerad: 2017-05-15 13:13:46

MCK Energiteknik AB har valt i år att sponsra Norra Djurgårdsstadsloppet

Norra Djurgårdsstadsloppet anordnas av Värtans IK på Hjorthagens IP den 14 maj. 1,5 km och 3 km är en del av "Familjeloppet" och anpassat för familjer som vill springa med sina barn eller äldre men inte exklusivt för dessa.

MCK Energiteknik AB har valt att i år sponsra detta evenemang.

Publicerad: 2017-05-15 12:53:36

Vi önskar vår nya medarbetare välkommen!

Vi välkomnar varmt vår nya medarbetare, Samson Turie, till MCK Energiteknik AB, han påbörjar sin anställning här hos oss den 14  november  2016. Samson  kommer arbeta som projektingenjör och förstärka vår projekt-och processavdelning med sin  engagemang och kompetens. Vi vill därmed återigen önska Samson varmt välkommen.

Publicerad: 2016-11-18 10:49:02

Vi önskar vår nya medarbetare välkommen!

Vi välkomnar varmt vår nya medarbetare, Robert Stockinger, till MCK Energiteknik AB. Robert påbörjar sin anställning här hos oss den 1 oktober 2016. Robert kommer arbeta som affärsområdeschef EL och därmed starta upp ett nytt område inom företaget. Vi vill därmed återigen önska Robert varmt välkommen.

Publicerad: 2016-10-05 12:25:16

Alla nyheter